Tisztelt Látogató!

Üdvözöljük az ISD POWER Kft. honlapján!

Az ISD POWER Kft. 2007. augusztus 1-én jött létre, amikor a régi nevét (EMA-POWER Kft.) elhagyva felvette a társaságcsoport tulajdonosa, a Donbass Ipari Szövetség nevére utaló rövidítést. Ezzel jelezvén a külvilág felé is, hogy egy nagy, tőkeerős acélipari szövetség részévé vált, mely megbízható üzletfele kíván lenni az összes már meglévő és jövőbeli partnerének.

Társaságunk megújult, rugalmas formában biztosítja az ISD DUNAFERR társaságcsoport energiahordozókkal és energetikai szolgáltatásokkal való ellátását.

Célunk, hogy megbízhatóan, magas ellátás biztonsági követelményeknek megfelelve, a legkisebb költség elvének betartásával és fenntartható módon – környezetvédelmi, minőségi és munkavédelmi előírások figyelembe vételével – biztosítsuk a két telephelyen a tevékenységünket.
Oldalaink látogatóit naprakész, pontos tudnivalókkal kívánjuk ellátni, betekintést biztosítva az ISD POWER Kft. működésének fontosabb állomásaiba. Nem titkolt célunk, hogy jelenlegi és jövőbeni partnereink átfogó képet kapjanak tervezett és folyamatban lévő projektjeinkről, ezzel is megteremtve a lehetőséget, hogy üzleti kapcsolatba kerülhessünk egymással.

Reméljük, sikerül Önt is olyan hasznos információk birtokába juttatni, melyek alapján elmondhatja, hogy érdemes volt honlapunkat felkeresni.

Kellemes és tartalmas böngészést kívánunk!